A.S. Roma in sferturile Ligii!!!

11 martie 2008
Revin d-abia acum cu bucuria ca Roma a reusit sa se califice pentru al doilea an consecutive in sferturile Ligii, acum dupa o dubla victorie impotriva Real Madrid -ului.
Retur a fost un meci minunat, Roma a fost aproape tot timpul peste, a jucat si pragmatic, a facut si putin spectacol, Spalleti a reusit sa fie inspirat. A fost o seara minunata mai ales ca victoria a fost obtinuta cu Real Madrid, care l-au demis nemeritat pe Capello in vara (stiu ca e ciudat ca sunt si fan Capello si fan A.S. Roma dupa ce a plecat ca un mercenar la Juventus macar a reusit sa ajunga cu Juve in B, nu a fost vina lui insa a fost o razbunare frumoasa)
 
Abia astept si meciul de maine care va duce la eliminarea interului din CL   Va fi o alta seara deosebita, pentru ca ar iesi marea echipa campioana (campioana la arbitri , reusind sa-i fure acest titlu lui Juve).
 
Inca o veste buna despre Roma este ca lupta pe 3 fronturi: Campionat (6puncte pana la inter) Cupa (in semifinale, cu un picior in finala pe care sunt sanse mari sa o joace a 3 oara consecutiv cu Inter; iar de ar fi sa se califice ar fi a 4 finala din ultimii 5 ani) si Champions League. Bine, probabil sansele sa obtina macar 2 din 3 sunt sub 20-30% dar e bine ca sunt inca angrenati.
 
Oho, ce post lung de revenire. Sper ca vor urma si altele in orele, zilele care urmeaza!
 
 

Tags: , ,Leave a Reply

(insereaza codul din stanga)
Weblog

Toate drepturile rezervate Weblog.ro

X